fbpx

MINI SOM TJÄNSTEBIL.

Företagsleasing är ett bekvämt och förmånligt sätt att finansiera företagets bilar. Företaget binder inte upp något kapital och kan dra av 50% av momsen på leasingavgiften, som styrs av kontraktstiden och restvärdet. Vid kontraktsslutet har du möjlighet att byta till en ny modell.

VÄLJ VILKEN MINI DU VILL HA SOM TJÄNSTEBIL

När vi säger att MINI är en roligare tjänstebil då syftar vi inte bara på underhållande köregenskaper, frikostig utrustning, fantastisk design och innovativ teknik. Vi menar också att det är mycket roligare om du slipper administrativt krångel och kan fokusera på din nya bil. Det är därför vi har tagit fram en rad tjänster med fullt fokus på enkelhet. Kör du, så gör vi jobbet.

Att företagsleasa en elbil eller laddhybrid är både klimatsmart och ekonomiskt. Nedan kan du läsa mer om bland annat vår helt elektriska MINI Cooper SE och laddhybrid MINI Countryman Plug-in Hybrid.

HELT ELEKTRISKA MINI COOPER SE. Operationell leasing.

36 månader och 1000 mil/år: från 2.995 kr/mån, inklusive vinterhjul, service, restvärde, försäkring **

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID. Operationell leasing.

36 månader och 1000 mil/år: från 3.995 kr/mån, inklusive vinterhjul, service, restvärde, försäkring**

FÖRETAGSLEASING OPERATIONELL.

MINI Företagsleasing Operationell är leasingen som gör din tillvaro som företagare enklare. Försäkring, service och viss extrautrustning ingår, och du betalar inte en krona när du hämtar bilen. Du behöver kort sagt inte tänka på någonting – det har vi redan gjort.

MINI Företagsleasing Operationell har följande fördelar:

  • 0 kr kontant.
  • MINI Försäkring genom If Försäkringar.
  • MINI Service Inclusive 3 år/4000 mil.
  • Garanterat restvärde.
  • Enkelt att budgetera.
  • 50% av momsen är avdragsgill.