Sixt Biluthyrning Luleå

Hos oss kan du hyra alla storleksklasser på personbilar, vi har också minibussar för 8-9 personer. Behöver du lite större lastutrymme har vi lastbilar som du får köra på vanligt B-körkort som rymmer mellan 6-19 kubikmeter.

Alla våra bilar är fullutrustade och i de flesta fall är både automat och fyrhjulsdrift standard, samtliga bilar har bränslesnåla dieselmotorer. Vi prioriterar säkerhet och körupplevelse väldigt högt på Sixt Biluthyrning och vill att våra kunder ska kunna förena nytta med nöje och få en riktigt härlig körupplevelse varje gång man hyr bil hos oss!

Vår verksamhet riktar sig lika mycket mot privatpersoner som företag. Det kostar inte mer att hyra en BMW hos oss än ett annat bilmärke hos någon av våra konkurrenter. Vi har väldigt förmånliga weekendhyror där du kan hyra bil från 899:- inkl. försäkring och fri körsträcka.

Vi erbjuder naturligtvis också envägshyror där du kan lämna bilen på något annat av våra kontor runt om i Sverige.

Välkommen in eller slå oss en signal så berättar vi mer om vad vi har att erbjuda!

Sixt Biluthyrning i Luleå

Flygstationsvägen 4
972 54 Luleå

0920 130 80

Biluthyrare till Luleå/Car Rental Sales Agent till Luleå

Sixt biluthyrning i Luleå söker nu två stycken biluthyrare till vårt kontor på Luleå flygplats. Sixt rent a Car är världens äldsta biluthyrningsföretag och startade sin verksamhet 1912 i Tyskland. Sixt rankas som en av de ledande biluthyrningskedjorna i världen och finns representerade på över 4 500 platser globalt och i över 100 länder. Vår vagnpark sticker ut och har en tydlig premiumprofil med bilmärken såsom BMW, Audi, Mercedes och Mini.

Är du en driven person som brinner för toppklassig service, trivs med att samarbeta med andra människor och som vill skapa goda resultat? Då är detta ett jobb för dig! Vi erbjuder massvis med erfarenhet och ett stimulerande och omväxlande arbete inom en framtidsbransch.

Arbetsuppgifter
Din främsta uppgift är att ta hand om, och ge den allra bästa servicen till våra privat- och företagskunder. Då detta är en försäljningstjänst innebär det att du bland annat kommer ta emot, bekräfta och förbereda bokningar av biluthyrningar per telefon, mejl och över disk. Du kommer även se till att bilarna är i toppskick genom att tvätta och ställa i ordning dem. Utöver det kommer du se till att bilarna är tillgängliga för kunden genom att hämta och leverera dem på rätt tid och plats.

Tjänsterna är placerade på vårt uthyrningskontor i Luleå, på Luleå flygplats. Jobbet kräver en del obekväma arbetstider, såsom kvälls- och helgjobb.

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i en händelserik miljö med många kontakter, såväl internt som externt. En av dina viktigaste egenskaper är viljan att leverera service av hög kvalitet samt att du har ett professionellt förhållningssätt till ditt arbete. Tjänsten kräver att du är självgående, initiativrik och prestigelös.

Du kan uttrycka dig väl, på svenska och engelska, i både tal och skrift, kan du även tyska är det ett plus i kanten. Du är en van användare av Officepaketet. Körkort B är ett krav samt om du har erfarenhet av något affärssystem.

Personliga egenskaper

 • Serviceinriktad, stresstålig och flexibel
 • Sälj- och kommunikationsförmåga
 • Förmåga att prioritera & fatta beslut
 • Problemlösare
 • Administrativ förmåga/noggrannhet
 • Självständig, positiv, entusiastisk
 • God samarbetsförmåga
 • Duktig på kundbemötande och service

Har du det som krävs?

 • Körkort: B fordras
 • Varaktighet: Tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.
 • Lön: Fast lön enligt avtal.

Ansökan: Välkommen att skicka din ansökan med CV och foto via mejl till mats.lindholm@lindholmsbil.se, VD. Sista ansökningsdag 2019-05-20

Övrigt om ansökan: Har du frågor om tjänsten; vänligen kontakta Mats Lindholm, VD via mats.lindholm@lindholmsbil.se eller per telefon 070-579 61 90