Biluthyrning

 

Sixt Biluthyrning har hyrbilen du behöver!

Välkommen till Sixt Biluthyrning. Vi är en av de ledande biluthyrningskedjorna i världen och finns på över 4.000 platser globalt. Oavsett vad du behöver för hyrbil så har Sixt något som passar dig.

 

Vilken hyrbil söker du?

Det finns en rad olika modeller att välja på hos oss. Vill du ha en BMW som hyrbil, eller en Mercedes, så är det inga problem hos oss. Men det finns också små bilar att hyra. Sixt stora flotta av bilar erbjuder prisvärda alternativ i alla de större svenska städerna, vare sig du vill hyra en sedan, minibuss, familjebil eller stadsjeep. Sixt har de mest populära och de senaste modellerna från flertalet välkända biltillverkare, i många fall tyska bilmodeller. 

 

Betalning av hyrbilar från Sixt

Sixt biluthyrning har två olika erbjudande i Sverige; flexibelt hyrbilspris och förutbetald hyrbil. Med det flexibla hyrbilspriset så betalar du helt enkelt på plats, medan den förutbetalda planen betalas online. Avbokningar är möjliga när som helst. Alla typer av kreditkort såsom American Express, Diners Club, MasterCard och Visakort accepteras.

 

Hyra bil från Sixt under längre tid

Om du vill hyra en bil under en längre tid så är vår fördelaktiga långtidshyra definitivt det bästa alternativet. Här kan vi erbjuda stora rabatter som du kan se efter en prisjämförelse med daglig biluthyrning. Dessutom så kan det ibland ge attraktiva skattefördelar. Vid långtidsuthyrning av roliga hyrbilar från Sixt så ingår all service, underhåll, försäkring samt byte av däck. Allt för en fast månadskostnad utan några dolda tillägg. Skydd & försäkring: Som kund hos Sixt biluthyrning kan du njuta av inte bara låga priser, men också utmärkt konfigurerbart skydd.

Ni kan hyra bil av oss på SIXT Biluthyrning i Örnsköldsvik, Umeå eller Skellefteå. 

Välkomna!

 
 

Lindholms Bil AB
Illervägen 5
906 21 Umeå
Tel: 090-70 28 00

Lindholms Bil i Ö-vik AB
Sjögatan 1R
891 60 Örnsköldsvik
Tel: 0660-600060

Toyota BMW Sixt Dckpartner